Vill Ni vara testhem?

Vill Ni vara med och synliggöra vår underbara ras Neva Masquerade?

FörNEM har som målsättning att kunna öppna upp en testhemsförmedling för intresserade allergiker som vill testa om de känner av sin kattallergi, eller om Neva Masquerade skulle vara en ras för dem.

Vi söker nu efter ägare över hela Sverige som kan tänka sig att ta emot besök av allergiker och visa upp sin eller sina katter.

Viktigt är att ni, och framförallt katten, gillar att ta emot besök. Katten bör vara social och uppskatta att tillbringa tid med de som kommer på besök.

Som testhem förbinder du dig inte till ett visst antal besök och du kan avsäga dig till uppdrag eller ta en paus när du helst önskar.

Du behöver inte vara uppfödare för att vara testhem, utan det handlar om att ge intresserade en chans att få träffa en Neva Masquerade för att testa sin allergi.

Ett besök brukar ta ungefär 1-1,5 h, gör gärna upp om tiden innan med besökarna så ni båda vet vad som förväntas. Arbetet som testhem är helt ideellt.

Vi ser helst att Ni inte har andra djur hemma. Utöver rasen Neva Masquerade går det bra att ha Sibirisk katt hemma, men ägare av andra raser eller huskatter undanbedes.

Vi ser fram emot att höra av er!

Anmälan till att vara testhem